ECHIPA DE TAMPLARIE (EDT) este unul din principalii producatori de tamplarie PVC din Romania avand o experienta de peste 23 de ani in domeniu. EDT inglobeaza productia completa a ferestrelor si usilor din PVC si productia geamului termoizolant, servicii de consiliere, transport si montaj prin reteaua sa integrata de showroom-uri proprii si parteneri atat in Romania, cat si in Europa.

Pentru a asigura produse de inalta calitate, compania investeste permanent in materii prime de inalta calitate, baze materiale si logistice, precum si capacitati de productie performante. EDT produce unele dintre cele mai bune ferestre si usi din PVC si pentru ca lucreaza cu cei mai buni furnizori: SALAMANDER la profile PVC, MACO la feronerie, SAINT-GOBAIN pentru geam termoizolant (asa numitul geam termopan). Tehnologii de productie utilizate sunt de ultima generatie, complet automatizate si asigura calitatea inalta si constanta a ferestrelor si usilor EDT.

Produsele din oferta EDT asigura un grad ridicat de functionalitate si pot contribui deopotriva la realizarea facila a cladirilor noi, a modernizarilor de imobile, a renovarii cladirilor istorice sau a conservarii monumentelor de patrimoniu. Produsele EDT incearca, astfel, sa indeplineasca toate cerintele beneficiarilor, care sunt tot mai numeroase, atat din punct de vedere tehnic, estetic, cat si economic. Calitatile furnizorului de tamplarie PVC Focsani trebuie verificate inainte de a demara proiectul. Marturie la EDT stau miile de clienti multumiti si lucrarile executate: de la scoli, gradinite, spitale, banci, hoteluri, biserici, sedii de birouri, spatii comerciale pana la cartiere rezidentiale, blocuri, vile, case de vacanta si apartamente. Toate acestea recomanda EDT ca fiind un partener de incredere.

Portofoliul EDT cuprinde:
- Ferestre si usi rezidentiale din tamplarie PVC Focsani;
- Usi culisante cu ridicare, osciloculisante sau culisante in plan;
- Fereste placate la exterior cu profile din aluminiu;
- Sisteme de umbrire: rulouri, obloane.

Ferestrele si usile EDT sunt disponibile in urmatoarele variante constructive: ADF Exclusiv, ADF Design si ADF Premium. Acestea includ profile cu adancime constructiva de 76 mm, 82 mm sau 92 mm, 5 sau 6 camere de izolare si cu o grosime a peretilor exteriori de minimum 3 mm.

In acelasi timp, sistemul de tamplarie PVC Focsani este prevazut cu profile de rigidizare din otel zincat de 1,5 mm sau 2 mm (pentru ferestre) si de 2 mm (pentru usile de balcon si cele rezidentiale). De asemenea, integreaza geam termoizolant dublu sau triplu, cu grosimea pachetului de 24 mm, 32 mm, 40 mm, 48 mm, 52 mm sau 60 mm. In productia acestor pachete de geam termiozolant este utilizat distantier termic SWISSPACER Ultimate, cel mai performant distantier termic din lume (denumit si „warm edge" sau distantier cald). Compania EDT dispune de singurul utilaj din Romania care prelucreaza automat distantierul SWISSPACER Ultimate.

Toate produsele EDT sunt realizate intr-un sistem de management integrat si detin marcajul CE, atat pentru ferestre si usi, cat si pentru geam termoizolant, lucru absolut indispensabil pentru export.

O fereastra de calitate presupune si un montaj de calitate si de aceea EDT se implica in mod activ in specializarea personalului propriu, precum si al partenerilor. Montajul se realizeaza cu echipe specializate si se executa in conformitate cu cataloagele tehnice. Materialele de montaj sunt de cea mai buna calitate, iar solutiile constructive sunt cele mai adecvate, conferind lucrarii etansare si functionalitate.

Un element constructiv in dezvoltarea unei relatii de succes il constituie calitatea inalta a consilierii si asistentei acordate de EDT. Pentru orice probleme exista solutii. Consilierii EDT (tehnici si de vanzari) au experienta si cunostintele necesare pentru ca, impreuna cu beneficiarii, sa aleaga cele mai adecvate solutiii tehnice si constructive. Astfel, EDT este un furnizor de solutii. Compania EDT livreaza ferestre si usi din tamplarie PVC Focsani in orasele din zona Moldovei. Aproximativ 40% din productia totala se exporta in Italia, Franta, Belgia, Germania si Austria, unde, inca de la debutul implicarii in operatiuni de acest tip, au fost initiate parteneriate cu firme locale care se implica si in instalarea produselor.


Back To Top