ECHIPA DE TAMPLARIE este unul din principalii producatori de tamplarie PVC din Romania avand o experienta de peste 23 de ani in domeniu. EDT inglobeaza productia completa a ferestrelor si usilor din PVC si productia geamurilor termoizolante (numite si termopane), servicii de consiliere, transport si montaj prin reteaua sa integrata de showroom-uri proprii si parteneri atat in Romania, cat si in Europa. Pentru ca obiectivul nostru este sa oferim cele mai bune ferestre si usi din PVC, alaturi de noi in productia de tamplarie PVC si geamuri termoizolante (termopane Focsani) sunt partenerii nostri: SALAMANDER, MACO, SAINT-GOBAIN.

Fara compromisuri Noi generam incredere prin calitatea produselor si serviciilor. Pe acest fundament, construim un management care sa fie strans ancorat in tot ceea ce facem. De-a lungul fiecarui tip de proces de productie am stabilit un sistem de asigurare al calitatii capabil sa raspunda pretentiilor crescute asupra produselor noastre. Pentru ca produsul sa fie competitiv, calitatea se va regasi si in serviciile ce completeaza produsul. Toate produsele EDT sunt realizate intr-un sistem de management integrat si detin marcajul CE, atat pentru ferestre si usi, cat si pentru geamurile termoizolante (termopane Focsani), lucru absolut indispensabil pentru export.

Automatizare completa EDT produce ferestre, usi si geamuri termoizolante (termopane Focsani) pe o linie de productie complet automatizata la cele mai inalte standarde. Astfel, peste 90% din operatiile ce se executa in ciclul de productie, se fac pe utilaje de ultima generatie, garantand o calitate exceptionala, constanta. Fiecare operatie din cadrul fluxului de productie este atent monitorizata, avand astfel posibilitatea ca personalul de la serviciul clienti sa stie in permanenta in ce etapa se afla produsele ADF.

Livrari rapide EDT a investit in modernizarea si extinderea capacitatilor de productie, dand in folosinta linii tehnologice dc ultima generatie, asistate computerizat. Capacitatea de productie a fabricilor EDT fac ca termenele de livrare sa fie rapide si mereu competitive indiferent de marimea comenzii. Livrarile se fac complet de la EDT, ferestrele si usile includ si geamurile termoizolante (termopane Focsani) executate in propria hala de productie.

Investim permanent Mentinem si dezvoltam permanent capacitatea de competitie. Acest lucru il realizam prin investitii permanente in capitalul uman, prin investitii permanente in soft si utilaje de ultima generatie, pentru ca in final produsul obtinut sa fie de cea mai inalta calitate si la un raport optim calitate - pret.

Pentru a produce unele dintre cele mai bune ferestre, am facut o selectie asupra furnizorilor de utilaje si am investit in echipamente performante ce functioneaza cu o precizie de pana la 0,2 mm. Si aici lucram cu cei mai buni! Principalii furnizori de utilaje sunt Schirmer, Rapid, Urban pentru fabricarea ferestrelor si usilor din tamplarie PVC, iar la fabricarea geamurilor termoizolante (termopane Focsani) sunt Lisec, Intermac.

Va sfatuim cu placere Un element constructiv in dezvoltarea unei relatii de succes il constituie calitatea inalta a consilierii si asistenta acordata. Pentru orice problema exista solutii. Consilierii nostri tehnici si de vanzari au experienta si cunostintele necesare pentru ca, impreuna cu beneficiarii nostri, sa aleaga cele mai adecvate solutii tehnice si constructive.

De ce sa alegi Fereastra ADF:
1. Profil Salamander clasa A (cel mai inalt nivel de calitate) si adancime de constructie de 92, 82 sau 76 mm ;
2. Sisteme de profile cu 2 sau 3 garnituri pentru o izolare sporita; Garnituri gri pentru ferestrele albe si negre pentru ferestrele color;
3. Rigidizare standard cu:
- otel zincat de 1,5 mm pentru ferestre si 2 mm pentru usi si usi de balcon in ADF Premium;
- otel zincat inchis pe toc de 2 mm pentru ferestre si 2 mm pentru usi si usi de balcon in ADF Exclusiv si ADF Design;
4. Pachet geam termoizolant (intre 24 si 60 mm), cu 2 sau 3 foi de sticla Saint-Gobain si distantier termic SWISSPACER Ultimate in standard pentru produsele ADF Exclusiv si ADF Design;
5. Feronerie Maco cu toate punctele de inchidere antiefractie, echipata in standard cu ventilatie economica si mecanism impotriva actionarii incorecte;
6. Tehnologii de productie de ultima generatie, complet automatizate ce asigura calitatea inalta si constanta a ferestrelor si usilor ADF;
7. Toate produsele ADF sunt realizate intr-un sistem de management integrat si detin marcajul CE;
8. Montaj clasic sau cu banda precomprimata de etansare a rosturilor pe 3 nivele;
9. Garantie 5 ani.

Back To Top