Echipa de Tamplarie

Cine suntem noi

Echipa de Tamplarie este marca firmei SC. TEHNOSERV PRO SRL.

Echipa de Tamplarie, înfiintata in anul 2005 , este o companie tanara si dinamica, care a stiut de la bun inceput ca pentru a castiga o pozitie solida pe piata de profil trebuie sa respecte criteriile si exigentele acesteia, calitatea si seriozitatea fiind cuvintele cheie al companiei. Şi în viitor Echipa de Tamplarie doreşte să rămână independenta şi să-şi propună obiective pe termen mediu şi lung, în loc să pună pe primul plan câştigul pe termen scurt. Conducerea companiei se orientează spre o creştere economică stabilă şi se concentrează spre activitati cu potenţial pe termen lung.

Ce produse si servicii va oferim

Echipa de Tamplarie realizeaza ferestre/usi din pvc si aluminiu, echipate cu geam termoizolant cu grosime intre 24 mm - 60 mm, accesorii pentru ferestre : rulouri exterioare din aluminiu, obloane cu lamele fixe si mobile din aluminiu, jaluzele, rolete glafuri din pvc si aluminiu.

Solutiile propuse de Echipa de Tamplarie se supun exigentelor pietei si vin in intampinarea dorintelor si nevoilor dumneavoastra.Acestea au ca scop izolarea locuintei dumneavoastra din punct de vedere termic si fonic,asigurarea unui grad de protectie antiefractie cat mai ridicat si in acelasi timp sa asigure un ambient placut.

Pentru ca suntem siguri ca producem calitate acordam garantii extinse.Ferestrele si usile de la Echipa de Tamplarie beneficiaza de garantii de pana la 10 ani.In acelasi timp beneficiezi si de serviciul postgarantie pentru ca tu sa fii in siguranta pe toata durata de viata a produsului.Durata mare de viata este certificata si prin rezultatele testarilor de durabilitate in mediul agresiv marin si urban industrial.

Back To Top