Vizibilitate: Culisanta cu ridicare iti va oferi o perspectiva completa asupra exteriorului casei tale, avand o lungime de pana la 6,5 m si o inaltime de pana la 2,5 m.

Deschidere mare: Prin deschiderea de pana la 3,2 m a usii poate trece aerul curat de afara, briza relaxanta, sunetul ploii si, mai ales, sentimentul ca esti in natura.

Trecere lina: Sa scoti pe terasa o masuta cu rotile, un fotoliu sau caruciorul copilului este foarte usor, pentru ca pragul special face trecerea foarte lina.

Confort: Te vei bucura de ceea ce-ti place, pentru ca performantele de protectie ale usii au capacitatea de a tine afara frigul si zgomotele nedorite.

Manevrabilitate: Culisanta cu ridicare este foarte usor de manevrat, chiar si de catre copii, datorita sistemului special de ridicare si alunecare lina.

Lumina: O casa plina de lumina naturala este o casa ce contribuie la sanatatea generala a familiei si sanatatea ochilor in special.

Vizibilitate: Culisanta cu ridicare iti va oferi o perspectiva completa asupra exteriorului casei tale, avand o lungime de pana la 6,5 m si o inaltime de pana la 2,5 m.

Siguranta: Usa culisanta cu ridicare ADF te va proteja de vizitele nedorite prin sistemul de inchidere si tehnologia de varf a sticlei antiefractie.

Estetic: Aspectul general al casei va fi remarcabil pentru ca sunt apreciate casele moderne cu ferestre si deschideri mari.

Silentioasa: Poti iesi si intra fara sa deranjezi pe nimeni, ajutat de sistemele de deschidere si rulare silentioase, precum si de sistemul de inchidere controlata SoftClose.

Automatizare: Pentru momentele in care vrei sa te bucuri total de momentul de relaxare, poti opta pentru sistemul de deschidere automata a usii cu telecomanda sau buton.
Prag mic
Prag mare


Back To Top